Workshops

Zoet & Zo heeft workshops voor iedereen. De beginner kan bij ons terecht bij de basisworkshop, basiscursus en de Wilton cursussen. De iets gevorderde kan bij ons verschillende taarttechnieken leren in de workshops boetseren, Royal icing, fondant technieken, suikerbloemen, sharp edges etc. Ook voor de gevorderde die graag de nieuwste technieken wil leren, hebben we voldoende workshops zoals werken met isomalt, modelleer chocolade, cake structure, double barrel etc. Wil je ook graag wat meer weten over het bakken? Ook dat kan bij onze bakworkshops zoals de cakes from scratch of macarons.

Ons motto is dat het altijd leuk blijft om een nieuwe workshop bij Zoet&Zo te volgen! Daarom streven we ernaar om elke keer weer originele workshops te bedenken en wisselen de workshops per seizoen. Ook worden er regelmatig gastworkshops gegeven in ons atelier, zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste trends en technieken!

Klik bij workshops voor een overzicht van onze workshops. En kijk bij agenda om alle data van de ingeplande workshops te bekijken.

Arrangementen voor groepen
Wij hebben leuke workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers of gewoon gezellig met vriendinnen, zussen, buurvrouwen en in combinatie met een high tea zijn erg gezelig&lekker!

Voor bedrijven hebben we workshops op maat. Vraag naar de mogelijkheden. Zoet&Zo werkt of heeft opdrachten verzorgd voor o.a.: Pickwick Nederland, Dr. oetker, JUMBO Supermarkten, Nuon Exclusief, Rabobank Voorst, Tandheelkundig Centrum Holten, De Ronde tafel, Evenementenhal Hardenberg, Volksuniversiteit Stedendriehoek, ABN AMRO, Make a Wish, Jeugdreuma vereniging Nederland, Mamsatwork, Koekmag, IJsselpraktijk Wijhe, Pactum de KIJ, Deventer Schouwburg, Florafrits e.a.


Wilton Cursussen!
Zoet&Zo is sinds november 2010 Wilton Method Instructor. Wil je de Wilton lessen volgen? Kijk dan hier: Wilton Method 123 ®Cursus.