About

IMG_0001Op ‘Mamaseigenwijsjes’ lees je alles wat mij bezig houdt als getrouwde, werkende mama van 2 eigenwijsjes (2009 en 2012) met eigen webshop(s). Ik deel met jouw mijn dagelijkse bezigheden, hoe ik mijn gezin combineer met het hebben van een eigen bedrijf, geef je een kijkje achter de schermen als webshopeigenaar, hoe ik leuke dingen blijf doen en zeker ook blijf genieten.

IMG_0873IMG_0063

Ook deel ik tips voor kieskeurige eters, en hoe wij bewuster omgaan met eten. Met een kleuter als zeer langzame eter en een dreumes als kieskeurige eter en pertinente groente weigeraar, is het telkens opnieuw zoeken naar gezonde alternatieven. Ook staan de gemaksproducten als pakjes en zakjes en de geraffineerde suikers die overal aan zijn toegevoegd mij persoonlijk erg tegen. Door bewuster met etensproducten om te gaan, hoop ik een gezonde levensstijl erop na te houden.

Mijn bedrijf is de webshop De leukste lunch en de webshop Funbites.nl. Is je interesse gewekt? Dan vind ik het heel leuk dat je mijn blog volgt, een zeker ook een kijkje komt nemen in mijn webshops 😉

IMG_0691

 

Vrolijke groeten,

Marije

Marije Woertman

Marije Woertman

Eigenaar at De leukste lunch
Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn blog andere moeders te inspireren!
Marije Woertman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *