Ben jij ook klaar voor grapjes in de broodtrommel?!

Je moet weer goed op je hoede zijn. Het is bijna 1 april: grapjes dag! Als je kind wat ouder is, dan weten ze wel wat grapjes dag inhoudt.

Altijd leuk om papa en/of mama te plagen met een oude klassieker zoals: Je veter zit los! Wat een lol hebben ze dan als we ook nog eens echt naar onze schoenen gaan kijken (met ritssluiting natuurlijk).

Ook in de lunchtrommel kan je volop grapjes maken. Helaas valt 1 april dit jaar op zaterdag en is het geen schooldag. Begin dus alvast deze week. En wie weet, neemt je kind revanche op 1 April.

lunchtrommel briefjes en grapjes

 

Eigenlijk is het simpel om de broodtrommel van je kind wat aandacht te geven. Het enige wat je nodig hebt, is inspiratie. En een grote berg humor. Nou die heb ik wel. En nadat jullie dit hebben gelezen, jullie vast ook.

Ik heb een aantal ideetjes op een rij gezet:

Broodtrommelgrapje idee 1: nep-insecten in de broodtrommel

Mijn dochter gruwelt van insecten. Brrr, wat vindt ze die beestjes vies en eng. En hoe gemeen is het dan als mama een plastic insect in de broodtrommel stopt. Ik kreeg zelf al spontaan kippenvel, toen ik de insecten op die lekkere wrap deed!

broodtrommelgrapjes

Benieuwd hoe het gaat morgen als mijn dochter de broodtrommel opent. Zelf zou ik enorm schrikken. Misschien zelfs wel een gilletje laten horen ?.

Broodtrommelgrapje idee 2: Gefopt!

Hoe grappig is dat? Uit de boterham een klein stukje van een nep € 5,- biljet laten steken en als ze het briefje eruit trekken staat er op; gefopt!

grapjes in de broodtrommel lunchtrommelgrapjes printables

Broodtrommelgrapje idee 3: Een leuke mop in de lunchtrommel

Een kaartje mee in de broodtrommel met een super grappige mop. Leuke simpele grapjes zijn: het is groen en glijdt van een berg. Een Skiwi! Of: Hoe komt een aap uit het water? NAT!

lunchtrommel bento grapjes broodtrommelgrapjes

Wat zal je kind lachen als hij deze moppen leest. Succes gegarandeerd!

Broodtrommelgrapje idee 4: Gekke gezichten

Hele gekke gezichten maken van het brood of het lekkers wat je meegeeft in de lunchbox. Dit tovert zeker weten een glimlach op het gezicht van je kind.

grappige gezichten broodtrommel oogjesprikkers

Ik heb oogjes lunchprikkers in het brood gestoken en een stickertje voor de neus. Tip: bij de HEMA heb je nu hele leuke paasstickers voor eieren om paas figuren mee te maken. En die kunnen ook prima voor in de lunchtrommel. Van een plakje cervelaat worst maakte ik de tong. Als je de tong een beetje uit laat steken, staat het nog grappiger. Met cheesestrings kan je ook hele leuke figuren maken.

Broodtrommelgrapje idee 5: paaseitjes

Met paaseitjes kan je ook goede broodtrommel grapjes maken. Vorig jaar kwam deze grap ook al langs op het blog van De leukste lunch. Maar ik blijf ‘m goed vinden.

Haal heel voorzichtig de folie van een paaseitje af. Zorg dat de folie heel blijft. Dan pak je een druifje of snoeptomaatje en wikkel je deze terug in de folie.

grapjes druiven paaseitjes

Te lachen toch! Ik zie het gezicht van mijn dochter al voor mij. Die denkt: Hmmmm lekker, een paaseitje in de trommel. Maar helaas. Al vindt ze druiven ook erg smullen.

Het enige wat jammer is, is dat je niet de reactie van je kind kunt zien als hij de broodtrommel opent. Maar ik weet zeker dat je het wel te horen krijgt als ze weer thuis komen. En die reactie spreekt vast boekdelen!

Wees wel gewaarschuwd als je deze lunchtrommel grapjes gebruikt. Je kind gaat zeker wraak nemen.

Alvast veel plezier allemaal!

Groetjes Elisah

 

Elisah van Bavel

Elisah van Bavel

Hallo, mijn naam is Elisah van Bavel. Ik ben 31 jaar jong en getrouwd met mijn lieve man Marc. Samen hebben we 3 mooie dochters. Ik werk parttime op een kinderdagverblijf.

Sinds onze oudste dochter op school zit en moest overblijven, wat ze niet graag deed, ben ik begonnen met leuke lunchboxen maken. Dit is elke keer een verrassing voor haar en zo is het overblijven een feestje geworden!

Nu mag ik ook nog eens blogger zijn voor deze toffe website waar ik veel inspiratie vandaan haal.
Elisah van Bavel

Latest posts by Elisah van Bavel (see all)

Dit bericht werd geplaatst in De Leukste Lunch door Elisah van Bavel . Bookmark de permalink .

Over Elisah van Bavel

Hallo, mijn naam is Elisah van Bavel. Ik ben 31 jaar jong en getrouwd met mijn lieve man Marc. Samen hebben we 3 mooie dochters. Ik werk parttime op een kinderdagverblijf. Sinds onze oudste dochter op school zit en moest overblijven, wat ze niet graag deed, ben ik begonnen met leuke lunchboxen maken. Dit is elke keer een verrassing voor haar en zo is het overblijven een feestje geworden! Nu mag ik ook nog eens blogger zijn voor deze toffe website waar ik veel inspiratie vandaan haal.

1 reactie op “Ben jij ook klaar voor grapjes in de broodtrommel?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *