Broodtrommelliefde

image2 Broodtrommelliefde, alleen al van de naam word ik blij. Iedereen wil toch een beetje liefde in zijn broodtrommeltje? Mijn dochter in ieder geval wel! Toen ik voor het eerst de kaartjes van Broodtrommelliefde tegen kwam, was ik gelijk enthousiast. De lay-out, de teksten en vooral de gedachte erachter vond ik mooi.

Broodtrommelliefde is opgericht door Anouk en Laury. De dochter van Anouk werd gepest tijdens het overblijven, omdat zij ander eten meekreeg in verband met astma en eczeem. Om haar dochter te steunen, deed Anouk vaak lieve briefjes in haar trommel. Het werkte. Anouk’s dochter voelde zich beter en kreeg weer plezier in het overblijven. Vanuit deze ervaring richtte zij Broodtrommelliefde op.

image3

In het BTL Original doosje zitten twintig kaartjes waarvan zes blanco om zelf in te vullen. Naast dat er op de voorkant leuke teksten staan lees je op de achterkant allerlei leuke weetjes over groente en fruit. Dit hebben ze gedaan om kinderen bewust te maken van gezonde voeding. Het werkt trouwens echt, want mijn dochter wist mij – toen ik aan het hoesten was – te vertellen dat ik een ananas moest eten. Voor het BTL Original doosje moet je kind al wel kunnen lezen.

image4

Mocht je kindje nog op de kleuterschool zitten, kun je kiezen voor het BTL Picto doosje. Hierop staan lieve tekeningen en een paar simpele woordjes. Nu gebruik ik dit setje ook wel eens voor mijn dochter die inmiddels al prima kan lezen, gewoon omdat de plaatjes zo ontzettend leuk zijn.

image1

Mocht je het helemaal compleet willen maken, dan is er nog de BTL Partner. Een set kaarten met grappige en lieve teksten om je partner te laten weten dat je aan hem/haar denkt. De kaarten zijn herbruikbaar. Ze zijn gelamineerd en kunnen met een vochtig doekje worden afgenomen. De hoekjes van de kaarten zijn rond en daardoor niet scherp.

image5

Natuurlijk zou je ook zelf een briefje voor de broodtrommel kunnen schrijven, maar soms heb je daar ’s morgens gewoon niet de inspiratie voor. En dan is het wel heel fijn om zo’n mooi kaartje boven op het brood te kunnen leggen.

Wil je meer weten over dit extra beetje liefde voor in de broodtrommel? Kijk dan even op broodtrommelliefde.nl

Groeten,

Lianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *