Even voorstellen: Lianne nieuwste lid van ons bloggerteam

image5 “Mama, wat doe je?”

“Mama probeert een voorstelblog te schrijven.”

“Wat?”

“Nou, gewoon een verhaaltje over ons als gezin en over jou. Wat zullen we eens over jou vertellen?”

“Ehm, dat ik geen tanden meer heb?”

Ik schiet in de lach. Ze heeft inderdaad sinds een paar dagen een enorm fietsenrek in haar mond waar ze erg trots op is.

Elin heet ze, mijn lieve leuke dochter van zes. Door haar ben ik mij gaan verdiepen in het ‘leuke lunchen’ en ben ik dus ook nog eens aspirant blogger geworden. Wij hebben ook nog twee mannen in ons gezin, mijn eigen man Hans en onze kleine man Tobian van twee jaar oud. Doe er nog een gezellig huis in het centrum van Utrecht bij en het plaatje is (bijna) compleet.

image9 image2

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat ik nu mag gaan bloggen voor de Leukste Lunch vind ik echt ontzettend leuk en ook een beetje spannend, want ik ben echt een leek op blog gebied. Ik hou wel van schrijven. Voor mijn studie Engelse Taal en Letterkunde heb ik bijvoorbeeld behoorlijk wat moeten schrijven en dat deed ik altijd met veel plezier. Ondanks dat ik het spannend vind heb ik vooral heel veel zin in deze nieuwe uitdaging.

image4 image8 image7

Ik ben sinds een jaar bezig met het bentoboxen met Hollandse twist voor mijn dochter en ik heb de slag helemaal te pakken. Onze ‘bento la’ is de meest favoriete la in huis geworden om in te rommelen en puilt inmiddels uit van de prikkers, bakjes, vormpjes en kaartjes. Ik heb mij altijd bezig gehouden met gezonde voeding en dit is een ontzettend leuke manier om kinderen hier ook kennis mee te laten maken.

image1

Wat is nog meer leuk om te weten over mij en mijn gezin:

  • Hans en ik hebben elkaar ontmoet op de meest stoffige berg van Peru, maar wij kwamen wel allebei uit Utrecht!
  • Ons huis stamt uit 1936, ik ben verliefd op onze glas-in-lood ramen en baal af en toe van het eeuwige onderhoud.
  • Mijn vriend is vegetarisch, maar ik niet en de kinderen ook niet.
  • Tobian deelt zijn verjaardag met zijn overgrootopa; er zit precies 82 jaar tussen.
  • Mijn gezin komt altijd op de eerste plaats, maar mijn vriendinnen zijn ook heel belangrijk.
  • Ik ben groot fan van een goede Latte Macchiato en sushi.

En dan nog een geheimpje… ik heb een zwak voor zure matjes (en colaflesjes). Vooral de groene matjes, hoe zuurder hoe beter. Ik eet ze bijna nooit, want oh wat zijn die dingen slecht voor je. Maar heel soms als ik langs de Jamin loop verdwijnt er een klein zakje in mijn tas. Natuurlijk weet mijn dochter dit niet, dan komt mama nooit meer geloofwaardig over.

Ik hoop dat ik jullie een beetje kan inspireren met gezellige, gezonde en gevarieerde lunchboxen en alles wat daar mee te maken heeft!

Groetjes Lianne

1 reactie op “Even voorstellen: Lianne nieuwste lid van ons bloggerteam

  1. Wat leuk! Welkom Lianne, ik ben heel benieuwd naar al je boxen (en blogs). Deze zien er namelijk erg leuk uit. Ik kijk uit naar je volgende blog, veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *