Bee my Valentine

Vrijdag is het Valentijnsdag. En voor het eerst doe ik mee met een Blog hop! In Amerika is er de groep Bento Bloggers & friends. Een groep van bento bloggers die elkaar tips geven over bento maken, inspiratie delen en het is er vooral ook gezellig. Sinds kort ben ik ook member van deze groep. Erg leuk, en het leuke is dus dat ze Blog hops organiseren. Een blog hop is zoals de naam al zegt je hopt van blog naar blog. De blog hop heeft altijd een thema en elke blogger maakt een bento lunchbox in dat thema. En als bento fanaat is het dus erg leuk om zo verschillende blogs te lezen en geïnspireerd te raken. En ik mag dus nu ook zelf mee doen, so excited!

foto 5

Friday is Valentine’s day. And for the first time I join with a Blog hop! In America there is the Group Bento Bloggers & friends. A group of bloggers who give each other tips about bento making, sharing and inspiration.. Recently I am also member of this group. Very nice, and the great thing is that they organize Blog hops. A blog hop is as the name implies you hop from blog to blog. The blog hop has always had a theme and every blogger makes a bento lunch box in that theme. And if it is so very nice, being a bento fanatic, to read so different blogs and get inspired. And I may also have do so now, so excited!

Hier dus mijn bijdrage! Toen ik net begon heb ik heel veel foto’s verzameld op mijn laptop voor inspiratie, met ook een krentenbol bij. Ik vond dat zo’n leuk idee, en dacht nu met het thema valentijn: dat wordt het! Bee my valentine!

Here is my contribution! When I just started I have collected lots of pictures on my laptop for inspiration, with also a Bee. I found that such a fun idea, and thought now with the theme Valentine: that’s it! Bee my valentine!

De lunch bestaat dus uit een krentenbol. Zonder wat erop, want dochterlief wil geen boter. De strepen zijn van kaas, de vleugels en het gezichtje van kipfilet. Verder in de lunchbox een harten eitje, een paar kleine snack kaasjes en een handje noten. Voor het 10-uurtje meloen.

De lunchbox is van Blafre. Ik vond die zo schattig, past helemaal bij het thema. Natuurlijk ook in mijn webshop te krijgen ;).

Lunch consists of a currant bun. Without butter, as our daughter not want any butter. The stripes are of cheese, the wings and the face of chicken breast. Further in the lunchbox a hearts egg, a few small snack cheeses and nuts. For the 10-hour melon. The lunchbox is Blafre. I found that so cute, fits perfectly with the theme. Of course;) to get in my webshop.

bee1

Oké en nu HOP naar het volgende blog van Stacey van Studentbento. Klik op de button. En als je alles doorgehopt bent, zie ik je vanzelf weer terug, enjoy!!

VDayHop2purple

Marije Woertman

Marije Woertman

Eigenaar at De leukste lunch
Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn blog andere moeders te inspireren!
Marije Woertman
Dit bericht werd geplaatst in Genieten door Marije Woertman . Bookmark de permalink .

Over Marije Woertman

Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn blog andere moeders te inspireren!

18 reacties op “Bee my Valentine

  1. Pingback: Frisse start in 2015 met de blog Top 3 tag | Mama's eigenwijsjes

  2. Pingback: Valentijnsontbijt op bed, heerlijk begin van deze dag vol liefde! | Mama's eigenwijsjes

  3. Pingback: Ladybug Themed Food Ideas for Kids - Eats Amazing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *